Hírek

Letölthető az épületenergetikai adatbázis

Letölthető az épületenergetikai adatbázis

Itt megtekinthető a 24 Zalaszentgrót térségi épület, intézmény vonatkozásában elkészült épületenergetikai adatbázis. Az adatbázis épületek audithoz hasonló szintű felmérésére és a szóbajöhető energiahatékonyságot szolgáló fejlesztések vizsgálatára terjed ki.

Vállalati szektor és lakóingatlanokban rejlő piaci lehetőségek

A műhelynap témája a Vállalati szektor és lakóingatlanokban rejlő piaci lehetőségek, melyet Bozzay Balázs, a Leed Nonprofit Kft. szakembere vezetett fel. A projekt fontos eleme egy energetikai adatbázis, melyhez a Zala Termálvölgye Egyesület térségéről 24 épületet választottak ki felmérésre.

Drasztikus átalakulás az építőiparban 2015-től (avagy miről szól a ZAFFIR projekt?)

Műhelynap szeptember 3-án

2015-től várhatóan jelentősen átrendeződik az építőipar Magyarországon. Felértékelődik az energetika, mint szempont és ez egyrészt szelektálni fogja a meglévő vállalkozásokat, másrészt új lehetőségek nyílnak meg előttük. Többek között ez volt a fő üzenete Bozzay Balázs szakértő előadásának a 2014. szeptember 3-ai zalaszentgróti műhelynapon.

Az önkormányzatok katalizátor hatása - Lezajlott a ZAFFIR projekt első szakmai műhelynapja

A „Fenntartható térségi modellprogramok megalapozása a Nyugat-dunántúli régióban” című projekt keretében három szervezet - Zalaszentgrót Város Önkormányzata, a PANENERG Pannon Megújuló Energia Közhasznú Nonprofit Kft. és a Zala Termálvölgye Egyesület - arra vállalkozott, hogy ismeretterjesztő, szemléletformáló tevékenységekkel fejleszti a zalaszentgróti térség vállalkozásainak, önkormányzatainak és lakosainak energiatudatosságát.

Címkék: 

Lezajlott a ZAFFIR projekt nyitórendezvénye

Zalaszentgrót - Templomtér

2014. június 3-án a zalaszentgróti Házasságkötő Teremben sor a"Fenntartható modellprogramok megalapozása a Nyugat-dunántúli régióban" című projekt LEADER térségközi együttműködési projekt nyitórendezvényére.

Címkék: