Szervezeteink

A ZAFFIR kezdeményezés 2014-ben a "Fenntartható térségi modellprogramok megalapozása a Nyugat-dunántúli régióban" című LEADER térségek közötti együttműködési projekt megvalósításával indult el. A projekt megvalósításában közreműködő partnerek.

  • Zalaszentgrót Város Önkormányzata

    Észak-Kelet Zala megye 6743 lakosú kisvárosa, a Zala Termálvölgye LEADER HACS tagja, járásközpont és a hátrányos helyzetű Zalaszentgróti statisztikai kistérség központja. Jelen projektben a koordinátor szervezet feladatot tölti be.

  • PANENERG Nonprofit Kft.

    A 2006 óta létező Pannon Megújuló Energia Klaszter munkaszervezete, mely alapítása a Klaszter egyik alapítója, a korábbi munkaszervezeti feladatokat ellátó tag által valósult meg. Célja a megújuló energiaforrások elterjedésének segítése, az energiahatékony gondolkodás meghonosítása. Szerepe a projekt szellemi központjának létrehozásában kiemelkedő – azon innovatív gondolatok meghonosítója, amik mentén az energetika túlnőve egyszerű technikai kérdésen, egy új gazdaságfejlesztési megközelítés kovászává válhat.

  • Zala Termálvölgye Egyesület

    Hévíz és Zalaszentgrót térségének 34 településén tevékenykedő 107 tagú LEADER Helyi Akciócsoport, vidékfejlesztési szervezet. Az Egyesület az 5 éves működése során széleskörű kapcsolatrendszert épített ki a térségbeli önkormányzatokkal, vállalkozásokkal és civil szervezetetekkel.